Web Analytics Made Easy - Statcounter

فردین رحمانپور در گفتگو با خبرنگار مهر درباره داستان نمایش «هجده سالگی» که قرار است اردیبهشت ماه و بعد از تعطیلات کرونایی در پردیس تئاتر شهرزاد به صحنه برود، گفت: این داستان به بیان احساسات گروهی می‌پردازد که در حد فاصل میان سکوت تا فریاد، آرامش تا خشم و شادی تا اشک به گونه‌ای دراماتیک در می‌مانند و مسیر رویا تا کابوس را در گذشته ذهن خود به شکلی طی می‌کنند که گویی همه آنچه به عنوان خاطره در میان گذاشته می‌شود، رویایی است شیرین در مختصات کابوسی ابدی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: «هجده سالگی» در فضای واقع‌گرایانه شکل می‌گیرد اما تلاش کردیم که فرم معناشناسانه ای متناسب با مفاهیم نمایش در میزانسن‌ها به کار ببریم.

این کارگردان با بیان اینکه در این نمایش بیننده بدون برخورد با بازیگران، خود را مقصر بسیاری از اتفاقات داستان می‌پندارد و ناخودآگاه خود را در رخدادهای نمایش مسئول می‌بیند، عنوان کرد: در پایان اثر بیننده پس از طی فاصله میان کمدی و تراژدی با شعری حماسی با بازیگران به طور مستقیم و با بیانی اکسپرسیون وار همراه می‌شود اما در نهایت با تمامی سوالات پیش رویش تنها می‌ماند. در این نمایش بازی‌ها با روایت فانتزی ذهن کاراکترها و در تقابل با کابوس زمان حال با ۲ شیوه اجرایی کارگردانی شده‌اند به شکلی که در بازی‌ها زمان وقوع خاطرات و زمان حال از هم متمایز هستند.

رحمانپور در پایان صحبت‌هایش یادآور شد: در این نمایش آنقدر می‌خندید تا گریه کنید.

در نمایش «هجده سالگی» امید زندگانی، نوشین تبریزی، فردین رحمانپور، محمد کرمی، مصطفی دارایی، آزاده جاوید، حامد کریوند، هانیه گلپایگانی، کامیار مهدی زاده، شعبان حاتمی، لیلا فرداد، نگار والی دوست، آوا مهماندوست، آرمیتا لطفی، پارسا داداش زاده و سارا داداش زاده ایفای نقش می‌کنند.

سایر عوامل این نمایش عبارتند از محسن میرزاخانی مشاور کارگردان و دراماتورژ، آتنا محمدی دستیار کارگردان، فرزانه جدید طراح گریم، مجتبی گیویان طراح نور، مهسا حامدی طراح لباس، داود زارع گاریزی مدیر تولید، پارسا خسروی آهنگساز و صداگذار، آرزو باقری برنامه ریز، امیرحسین قلندری مدیر صحنه، سمیه طیبی روابط عمومی، سعید بینا و نادر خدابخش مسئول هماهنگی با سازمان‌ها و ارگان‌های دولتی و شرکت‌های خصوصی، مهشید سلطانی منشی صحنه و اجرای نور و صدا، کیانا تاجیک دستیار طراح لباس، آرام آهنچی و اردلان آشناگر گروه عکاسی، هومان مهرآذین طراح پوستر، داود زارع گاریزی تهیه کننده.

نمایش «هجده سالگی» با طرحی از محمد کرمی و نوشته محسن میرزاخانی و محمد کرمی در اردیبهشت ماه در پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه می‌رود. این نمایش نخستین اثر کارگردانی رحمانپور است در حالی که او پیش‌تر در نمایش‌های «و چند داستان دیگر» به کارگردانی مسعود طیبی و «تنها راه ممکن» به کارگردانی شبنم قلی خانی و همچنین سریال «از سرنوشت» بازی کرده است.

کد خبر 5191099 آروین موذن زاده

منبع: مهر

کلیدواژه: نوشین تبریزی امید زندگانی محسن میرزاخانی تماشاخانه شهرزاد تئاتر ایران شبکه پنج سیما برنامه تلویزیونی فیلم سینمایی آلبوم موسیقی فیلم کوتاه موسیقی ایرانی حضور هنر ایران در جهان فیلم مستند ماه رمضان ۱۴۰۰ سریال ایرانی بازیگر سینما ماه مبارك رمضان سریال رعد و برق شبکه یک سیما هجده سالگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۵۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش نشریۀ 29 ساله به حذف سریال «حشاشین» از شبکۀ نمایش خانگی/ علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح تاریخی است؛ نسازی، می‌سازند(+ جلد)

عصر ایران- هفته نامۀ 29 سالۀ «امید جوان» با اختصاص روی جلد خود به تصویر ایفاگر نقش حسن صباح در سریال مصری «حشاشین» منع نمایش آن را به منظور مقابله با تحریف تاریخ بی فایده دانسته و نوشته وقتی خودمان به تاریخ خودمان نپردازیم و سریال نسازیم دیگران این کار را انجام می دهند.

    امید جوان با انعکاس دیدگاه خبرگزاری رسمی دولت در دفاع از این ممانعت و بی اثر بودن سریال و نظر سید عبدالجواد موسوی - روزنامه نگار- در بی حاصل بودن این اقدامات به خوانندگان خود قول داده در یکی از شماره های آینده خسرو معتضد به تفصیل به این سریال خواهد پرداخت.

   تاریخ پژوه مشهور که خود با ذبیح الله منصوری نویسنده «قلعه الموت» آشنا بوده پی گیر و علاقه مند سریال های تاریخی است.

   امید جوان نوشته :علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح و قلعه الموت موجب استقبال از سریال مصری «حشاشین» شده و چاره کار را در این دیدند که از سکوهای نمایش خانگی حذف کنند ولی مگر در این روزگار می شود مردم را از تماشای آنچه دوست دارند منع کرد؟ بله، تاریخ واقعی ما نیست ولی مگر دست کارگردانان ما برای ساخت سریال تاریخی باز است یا صدا وسیما اجازه می دهد که با نگاه غیر ایدیولوژیک به تاریخ نگریسته شود؟

   درباره مرحوم منصوری هم یادآور شده:یکی از دلایل محبوبیت و شهرت ذبیح الله منصوری که افسانه و تاریخ را به هم می آمیخت همان رمان قلعه الموت بود و با این پیشینه استقبال و حداقل کنج کاوی درباره این که حشاشین چه تصویری از حسن صباح و باطنی ها ترسیم کرده شگفت آور نیست.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم!/ «چه تکاپوی رقت انگیزی»

دیگر خبرها

  • بلیت‌فروشی «دوازده سی‌وشش» آغاز شد
  • بلیت‌فروشی «دوازده سی‌وشش» آغاز شد/ آغاز اجرا از ۲۵ اردیبهشت
  • واکنش نشریۀ 29 ساله به حذف سریال «حشاشین» از شبکۀ نمایش خانگی/ علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح تاریخی است؛ نسازی، می‌سازند(+ جلد)
  • ترایبکا به سراغ سالگردهای خاطره‌انگیر می‌رود/۲۵ سالگی «سوپرانوها»
  • تلویزیون در تعطیلات آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟
  • ماجرای پاکت قهوه‌ای پول چیست؟/ دارودسته باعث پیشرفت آدم‌ها است!
  • بادیگارد، طلا و مس با مصلحت در آخر هفته تلویزیون
  • «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد
  • «عشق به دیکتاتور‌ها کمکی نمی‌کند» روی صحنه رفت/ تئاتر نیازمند حمایت
  • زرنگ‌بازیِ سعید آقاخانی در نون‌خ ۵ که شاید متوجهش نشده‌اید